Bli kvitt din gamle båt og få 1000 kroner!

Vi henter båter som forsøpler miljøet

Ønsker du å bli kvitt din gamle båt og samtidig tjene 1000 kroner? Da har vi en løsning for deg! Ved å levere din fritidsbåt til et lovlig avfallsmottak som tar imot båtvrak, ikke bare frigjør du plass hjemme eller i marinaen, men du bidrar også til å bevare miljøet.

Kontakt oss for henting av din båt!

Prosjekt vrakbåt

Det er dessverre altfor vanlig å se gamle båter forlatt og glemt, stående og forfalle i marinaer, i hager, på gårdsrom eller til og med i båtforeninger. Å få disse båtene transportert til godkjente avfallsmottak kan være en kostbar og komplisert prosess for mange.

For å løse dette problemet, har vi satt i gang “Prosjekt Vrakbåt” i samarbeid med Handelens Miljøfond. Gjennom dette prosjektet kan du enkelt be om at din gamle båt blir hentet av oss, uten kostnad for deg.

Alle typer fritidsbåter

Vi tar imot alle typer fritidsbåter, fra små kanoer og kajakker til større seilbåter på opptil 49 fot og 3 tonn. Det spiller ingen rolle om båten har motor eller ikke. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å kvitte deg med båtvrakene dine på en ansvarlig måte.

Når kommer pengene

Når det gjelder utbetalingen av pengene, kan du forvente at de kommer inn på kontoen din innen en til to måneder etter at du har sendt inn skjemaene elektronisk. Skjemaer som sendes inn på papir tar lengre tid å behandle.

Båtforeninger, velforeninger, kommuner og andre oppfordres til å benytte seg av våre tjenester for å bli kvitt gamle båtvrak som tar unødvendig plass og utgjør en risiko for miljøet.

Du kan finne mer informasjon på Miljødirektoratets nettsider her.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for å avtale henting av din fritidsbåt. Sammen kan vi bidra til å rydde opp i miljøet og sikre en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.