Meld inn vrakbåt

vrakbaat

Send oss en forespørsel om henting av vrakbåt.

Gamle båter har ofte blitt liggende i marinaer, hager/gårdsrom, båtforeninger osv. Det er krevende og dyrt å transportere båtvrak til godkjent mottak

Vi gjennomfører derfor «Prosjekt Vrakbåt» i samarbeid med Handelens Miljøfond, hvor en kan sende en forespørsel for henting av din vrakbåt.

Vi henter inn alle typer fritidsbåter, inkludert seilbåter opp til 49 fot, 3 tonn.  

Vrakbåter

Båtforeninger, velforeninger, kommuner og andre oppfordres til å bli kvitt gamle båtvrak.

Vi henter inn alle typer fritidsbåter, med og uten motor, under 3 tonn:

  • trebåt
  • plastbåt
  • seilbåt
  • seilbrett
  • kajakk
  • kano

Det er viktig med bilde av båten, nøyaktig beskrivelse om hvor den ligger og om at du som innmelder eier båten. Båten må ligge slik at det er god tilkomst til å hente med bil langs vei/kai. Det må påberegnes at eier må flytte båten slik at det er god tilkomst.

Ecofiber Recycling AS er godkjent mottak av Statsforvalteren i Rogaland og Miljødirektoratet for alle typer fritidsbåter med og uten motor.

For spørsmål ang. vrakbåt:
Kontakt oss på 4848 4375.

Fyll inn skjema for å melde inn vrakbåt

Vi henter båter fortløpende, alt ifra samme dag båten meldes inn og det kan ta opptil flere uker. Vi organiserer henting slik at det blir mest kostnadseffektivt, og vi kan derfor ikke angi dato og tid for henting.
Når vi skal hente båten må den flyttes slik at vi enkelt kan hente båten med lastebil og kran, eller enkel tilkomst til å komme til bil og henger.
Båten må ligge slik at det er god tilkomst til å hente med bil langs vei/kai. Det må påberegnes at eier må flytte båten slik at det er god tilkomst. Det er viktig med nøyaktig beskrivelse av hvor båten ligger og slik at vår transportør enkelt finner frem til riktig vei/kai/båthavn.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

> Møt oss på Facebook